Tempahan Resdé Sinus Relief


Terima kasih dan tahniah kerana berminat untuk membuat tempahan produk ini bagi menyembuhkan penyakit resdung anda. Jika anda tidak biasa membeli secara online, maka cara paling mudah untuk anda lakukan pembelian adalah melalui SMS/Whatsapp.

SMS/Whatsapp "RESDUNG" ke 017-6466170

Seterusnya kami akan maklumkan langkah selanjutnya untuk anda membuat pembelian menerusi telefon sahaja. Namun, respon mungkin sedikit perlahan kerana kami mendapat banyak kiriman sms/whatsapp setiap hari.

Jadi untuk proses yang lebih teratur dan cepat, kami amat menggalakkan agar anda membuat tempahan melalui laman web ini dengan mengikuti empat langkah mudah di bawah.


Langkah 1: Pilih Kuantiti Produk


Kuantiti 1 Botol 2 Botol
Kapsul 30 biji 60 biji
Semenanjung RM59.90 RM100
Sabah & Sarawak RM69.90 RM110
Brunei & Singapura $29.90 $50
Penjimatan Tiada :( RM30*

Promosi Ini Boleh Berakhir Bila-Bila Masa Dari Sekarang. Oleh Itu Buatlah Tempahan Segera!

Langkah 2: Lengkapkan Bayaran


Pilihan 1 - Perbankan Internet & FPX

Kami menerima pembayaran dari semua jenis bank. Contohnya Maybank2u, CIMB Clicks, Hong Leong Connect, RHB Now, Bank Islam Online, PBeBank atau FPX (Financial Process Exchange). Pembayaran anda dijamin selamat menggunakan Billplz. Klik butang di bawah sama ada Semenanjung atau Sabah Sarawak.

Pilihan 2 - Kad Debit & Kredit

Kami juga menerima pembayaran dari semua jenis kad debit atau kredit. Contohnya VISA, MasterCard dan sebagainya. Pembayaran melalui kad kredit akan dikenakan caj tambahan 10%. Pembayaran anda dijamin selamat menggunakan Paypal.

*Jika anda membuat pembayaran melalui Paypal, anda akan dikembalikan ke ruangan ini untuk anda mengisi borang tempahan (Langkah 3)*

Langkah 3: Semak & Proses Tempahan


Saya akan menyemak tempahan anda berserta bukti bayaran. Jika semuanya lengkap dan betul, maka saya akan pos produk kepada anda dan saya akan emailkan kepada anda nombor tracking Pos Laju.

Insyallah dalam tempoh 1-3 hari bekerja produk ini akan sampai ke rumah anda. Pastinya anda teruja dengan kesan ubat ini nanti. Jika dalam tempoh 48 jam masih tidak dapat sebarang maklumbalas, anda boleh call/sms saya di talian 017-6466170 (Hotline) untuk pertanyaan.

Mereka Telah Mencuba


"Dulu kulit muka kerap berjerawat, hidung tersumbat, sakit kepala dan kerap bersin tanpa mengira waktu. Sekarang semuanya dah berkurang."


Firdaus Adib
Pelajar PHD

"Setelah 4 hari mencuba produk ni, alhamdulillah jerawat pun kecut, pernafasan tak lagi berbau dan muka pun tak gatal. Terima kasih banyak."


Nur Hidayah
Doktor Gigi

"Saya dah lama menghidapi resdung. Alhamdulillah sangat-sangat, saya tak alami hidung tersumbat lagi. Bersin pun dah kurang."


Izzati Manap
Ejen Insuran

MAKLUMAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan banyak testimonial yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan.

Soalan Lazim Tempahan (FAQ)


Apakah fungsi Resdé Sinus Relief ni?

Berfungsi untuk mengatasi masalah Resdung ( Sinusitis ) dengan cara paling berkesan, cepat & selamat.

Bagaimana cara pengambilannya?

15 tahun dan ke atas, makan 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan setiap hari. 11 tahun - 14 tahun, makan 1 biji selepas makan setiap hari. 7 tahun hingga 10 tahun, makan 1/2 (separuh) biji selepas makan setiap hari.

Adakah produk ini selamat untuk digunakan?

Ya, produk ini sangat selamat untuk digunakan kerana ia berasaskan herba 100%. Kita juga ada kajian lab dari hospital yang mengesahkan produk ini tiada bahan terlarang.

Adakah ibu mengandung boleh menggunakan produk ini?

Ibu mengandung tidak dibenarkan ambil Resdé Sinus Relief kerana bahan-bahan yang terkandung adalah berasaskan herba yang agak panas.

Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?

Setiap botol mengandungi 30 kapsul dan penggunaan selama 15 hari.

Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam setiap kapsul?

Resdé Sinus Relief adalah 100% berdasarkan herba semulajadi dan terpilih seperti Flos Magnolia Biondii Pamp., Fios Lonicera Japonica Thunb., Radix Glycyrrhiza Glabra L., Fructus Xanthium Sibiricum Patr. dan Fructus Forsythia Suspensa (Thunb.).

Adakah ibu menyusu boleh menggunakan produk ini?

Ibu yang menyusu anak yang berumur 7 bulan ke atas sahaja yang dibenarkan mengambil Resdé Sinus Relief.

Bolehkah di ambil/makan bersama ubat/suplement yang lain?

Boleh, TAPI sebaiknya jarakkan penggunaan 2-3 jam.